Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Keuken
Remove Frans filter
Remove Frans filter
Frans
Apply Belgisch filter
Belgisch
7
Apply Belgisch filter
Apply Aziatisch filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Apply Italiaans filter
Italiaans
3
Apply Italiaans filter
Apply Grieks filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Apply Indisch filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Apply Marokkaans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Apply Hapje filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Apply Salades filter
Salades
1
Apply Salades filter
Dieet
Remove Veganistisch filter
Remove Veganistisch filter
Veganistisch
Apply Vegetarisch filter
Vegetarisch
26
Apply Vegetarisch filter
Apply Caloriearm filter
Caloriearm
9
Apply Caloriearm filter
Apply Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
2
Apply Cholesterolarm filter
Apply Glutenvrij filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Apply Beginner filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Apply Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
De Perfecte Keuken
Remove Toon enkel recepten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Fris lenteslaatje
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Snij de bonen, sluimererwtjes, raapjes, asperges, wortelen en courgette in stukken, en kook ze tot beetgaar (ongeveer ...
Ingrediënten:
courgette
, groene bonen,
asperges
, sluimererwtjes, wortelen
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Artisjok bereiden
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout,
artisjok
,
bloem
, citroen
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Frans
4 personen