Gegrilde tarbot op de graat

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Smelt de boter. ...
Ingrediënten: boter, azijn, waterkers, water, eigelen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tarbot met asperges en witte wijnsaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij vier sneetjes citroen. Snij ook vier sneetjes tomaat. ...
Ingrediënten: tarbot, peper, zout, citroen, tomaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Griet in zoutkorst met stoofpotje van schorseneren en aardpeer

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de vis: smeer een bakplaat in met wat olijfolie. Kruid de bakplaat met zwarte peper. Haal de kieuwen ...
Ingrediënten: griet (1,5kg), grof zeezout, peper, olijfolie, schorseneren
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Millefeuille van tarbot met mini-asperges

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de asperges fijn. Leg de vis voor je, kruid ze en leg er wat van de rode tapenade op, daarna een schijfje ...
Ingrediënten: tomaten, mini-asperges, tarbot (of andere vaste vis), basilicum, zwarte tapenade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tarbot met kervelboter

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook het water, de witte wijn en de witte wijnazijn samen met de PH Visfumet in tot de helft en werk dit vervolgens ...
Ingrediënten: garnalen, olijfolie, gehakte kervel, ui, tarbot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen