Tips voor de Feestdagen: stijlvolle voorgerechten
Tijdens de feestdagen pakken we graag uit met bijzondere ingrediënten: oesters, kreeft, Sint jakobsschelpen, truffels. Klassiekers voor ieders wil én durvers voor de hobbykoks onder ons. Bijzondere combinaties en smaken sieren je feesttafel: stijlvolle voorgerechten.
de klassiekers
gegratineerde oesters met champagne
open ravioli met langoustines en gekonfijte tomaat
gekonfijte kabeljauw met truffelsaus
kwartel met risotto van boschampignons en sherrysaus
kalkoenrollade met truffelwafel
voor de durvers
rode biet met bloedworst en granité van mierikswortel
sint jakobsschelpen met gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
sint jakobsschelpen met crème van pastinaak, crumble van gandaham en garnalensausje
gerookte paling met gemarineerde rode biet, ramenas en dille crème
Zeebaars met wulken en praline van butternut