De Feestkeuken van Sofie: Nachos met cheddar

Ingrediënten

Dit kan iedereen
6 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Mexicaans

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. Bak het varkensgehakt op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de warme boter. Roer het goed los met een spatel; kruid met zout, peper en cayennepeper. Laat in een zeef uitlekken.

  3.  Los de honing op in de azijn en voeg de in fijne schijfjes gesneden rode pepers toe. 

  4. Snijd de rode paprika in fijne brunoise en hak de koriander grof.

  5. Verdeel de nachos over kleine schaaltjes (of leg ze in een grote schaal om te delen), bestrooi ze met geraspte cheddar en laat 3 min in de oven smelten.

  6. Voeg het vlees toe, samen met de paprika’s, de koriander en schijfjes rode peper. Dien warm  op.    Tip: laat de verse rode pepers niet bederven als je er nog overhebt. Bereid ze zoals hierboven beschreven, zo kun je ze lange tijd in de koelkast bewaren. Gebruik ze in sauzen, in dressings, op gegrild vlees …

0
Nog geen stemmen