Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

IJs van aardbeienschilfers
Sinaasappelsalade met aardbeien
Recept

Sinaasappelsalade met aardbeien

Granita van frambozen
Recept

Granita van frambozen

Aardbeiensoep met rozenmascarpone
Recept

Aardbeiensoep met rozenmascarpone

Bavarois van plattekaas met aardbeien en framboos
Recept

Bavarois van plattekaas met aardbeien en framboos

Monbazillacgelei met bessen
Recept

Monbazillacgelei met bessen

IJs van aardbeienschilfers

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 10 ijsblokjes
  • 500 gr aardbeien
  • 2 el suiker
  • basilicum
  • 250 ml room
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Cutter de ijsblokjes en hak ze tot schilfers.

  2. Snijd de aardbeien in stukken, voeg de suiker en de basilicum eraan toe en cutter dit opnieuw.

  3. Mix de basilicum samen met de room. Doe de aardbeidschilfers in een glas en giet er een laagje basilicumroom bovenop.

  4. Werk ten slotte af met een basilicumblaadje en een beetje zwarte peper.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Chocolade babka
Recept

Chocolade babka

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken moelleux met karamel en pompelmoes
Recept

Moelleux met karamel en pompelmoes

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact