Groentetaco met feta
Ingrediënten
-
12 tacoschelpen
-
3 el zonnebloemolie
-
2 rode uien (in halve ringen)
-
1 paprika (in reepjes)
-
200 g peultjes of sluimererwten
-
½ blik (415g) halve perziken op sap, in reepjes (Del Monte)
-
100 g ijsbergsla
-
150 g feta
-
150 g tzatziki
Bereiding
Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. Verwarm de tacoschelpen 4 à 5 minuten in de oven. Verhit intussen de olie in een wok. Bak de uiringen 1 minuut.
Voeg de paprikareepjes en peultjes toe. Bak de groenten 4 à 5 minuten tot ze beetgaar zijn. Schep er de perziken door. Smaak af met peper en zout.
Vul de tacoschelpen met de sla en groenten. Leg ze op een schaal. Verkruimel er de feta boven. Schep in elke schelp een lepel tzatziki en serveer de rest er apart bij.
Tip: lekker met een frisse tomatensalade met Griekse olijven en oregano.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be