Gebakken koolvis met citroensaus van Sandra Bekkari

Ingrediënten

voor de puree

  • 5 grote wortelen
  • 1 el mosterd
  • 1 scheutje olijfolie
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat

voor de gebakken bloemkool

voor de citroensaus

  • 4 el olijfolie
  • 1 citroen
  • 1 teen look
  • 2 sjalotjes
  • kervel
  • bladpeterselie
  • 2 takjes dille
  • 1 el honing
  • peper
  • zout

Koolvis is een heerlijke vis. Sandra Bekkari serveert de vis met een lekkere puree én een citroensausje. Fris, eenvoudig én bovendien goedkoop. Smakelijk!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak dit gerecht aan de hand van de video.

  2. Smakelijk en veel plezier.

5

Average: 5 (1 stem)