VTM Koken At The Festivals: nacho's met kaas- en bierdip

Ingrediënten

  • 80 ml bier (bv Gust)
  • 200 g gemalen kaas bv cheddar
  • 1 zak nacho's
  • 1 tomaat
  • 1 ajuin
  • olijfolie
  • peper

VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Zin in een avondje feesten en zoek je nog een lekker gerechtje om het feest mee te starten? Roep jouw vrienden samen rond deze kom nacho's mét bier- en kaasdip. Succes en plezier verzekerd!

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans

Bereiding

  1. Snij de ajuin en tomaat in kleine blokjes. Verhit olijfolie in een pannetje op een gasvuurtje.

  2. Stoof de ajuin aan. Voeg de tomaat toe en bak mee aan. Kruid met peper en zout. Giet over in een ander potje.

  3. Giet bier in een ander kommetje en smelt de kaas hierin.

  4. Doe de nacho's in een kom. Verdeel de gestoofde ajuin en tomaat over de nacho's. Werk af met de kaassaus. Zet het deksel op het pannetje en laat nog een twintigtal minuten op een zacht vuurtje opwarmen. Smakelijk.

0
Nog geen stemmen