VTM Koken At The Festivals: BBQ Burrito

Ingrediënten

  • 4 tortilla wraps
  • 1 blikje mäis
  • 400 g chili con carne (uit blik)
  • 1 handvol kaas
  • 1 paprika
  • 2 tomaten

VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Zin om zelf een potje te koken? Nood aan het leggen van een stevige fond? Liever iets anders dan friet, kebab of hamburger? Deze Burrito op een instant barbecue is snel klaar, lekker en de ideale basis voor een stevig avondje uit. Het is niet de meest ingewikkelde burrito, maar op een festivalcamping houden zelfs wij het ook wat simpelder. Smakelijk.

Tip: geen instant barbecue, Je kan die ook bereiden op een gewone barbecue, grill of zelfs in een pannetje op jouw gasvuurtje.

Dit kan iedereen
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans

Bereiding

  1. Bestrijk de wraps met chili con carne.

  2. Snij de paprika en tomaat in stukjes en leg ze op de chili. Laat de maïs uitlekken en verdeel wat maïs over de wrap.

  3. Eindig met de kaas, plooi dicht, steek vast met een tandenstoker, wikkel in aluminiumfolie. Steek het vuur aan en rooster de burrito een vijftal minuten op de hete barbecue. Draai hem halfweg eens om. Smakelijk en feest goed!

0
Nog geen stemmen