Zeebaars in bakpapier met groenten en ansjovis
Ingrediënten
-
4 zeebaarsfilets
-
12 ansjovisfilets
-
4 el kappertjes
-
4 teentjes knoflook
-
20 kerstomaatjes
-
1 glas witte wijn
-
citroen
-
olijfolie
-
peper en zout
Bereiding
Snijd de ansjovis en de knoflook fijn. Doe in een kom samen met de kappertjes en de tomaatjes. Giet er een scheut olijfolie bij, wat citroensap en de witte wijn. Kruid met peper en weinig zout. (denk eraan de ansjovis zijn al zout)
Neem 2 grote vellen bakpapier, leg de vis erop (met vel naar de bovenkant). Verdeel het groentenmengsel over de 2 vissen en sluit de pakjes goed. (zie tip)
Zet de pakjes gedurende 15-20 minuten in een warme oven van 180°C.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be