Zomerse pastasalade met mortadella en courgette

Ingrediënten

Met een pastagerecht zit je altijd goed. Een snelle lunch, een feestmaaltijd of een voedzaam avondmaal, het kan allemaal. Zomer, winter, lente of herfst, in elk seizoen vind je wel een passend gerechtje. Probeer dit gerechtje of laat je verrassen door één van onze andere toppers met Barilla® pasta. >> Bekijk hier onze special met alle recepten.

Beginner
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Barilla

Bereiding

  1. Kook de fusilli Barilla® in een grote pan gezouten kokend water, zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snijd de wortel en courgette in fijne plakjes en de tomaten in fijne partjes. Kook de schijfjes courgettes en wortel samen met de erwtjes en laat afkoelen in ijswater.

  3. Snijd de mortadella in stukjes en de kaas in blokjes.

  4. Giet de pasta af zodra hij al dente is, schud in een kom, voeg wat olijfolie toe en laat afkoelen. Voeg de groenten, mortadella en kaas toe, kruid bij en meng goed.

  5. Smakelijk!

  6.  

0

Nog geen stemmen