Chocoladepudding

Ingrediënten

  • 7,5 dl melk
  • 1 th lepel maïszetmeel
  • 75 gr kristalsuiker
  • 1 zakje chocolade pudding poeder (50gr)
  • 1 reep pure chocolade
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Giet 6 dl melk in een kookpot en warm ze op. Doe de pudding poeder, de suiker en maïszetmeel in de rest van de melk. Roer stevig door met een garde tot alles opgelost is.

  2. Giet dit bij de warme melk in de kookpot. Doe de pure chocolade erbij en roer goed door. Laat al roerend doorkoken tot het mooi ingedikt is.

  3. Giet in kleine kommetjes en laat 2u afkoelen in de koelkast.

0

Nog geen stemmen

Chocoladepudding

1. Voeg de suiker van in het begin toe
2. Gebruik maïszetmeel
3. Voeg chocolade toe