Hartige flensjes
Ingrediënten
-
200 gr spekblokjes
-
20 gr gesmolten boter
-
arachide-olie
-
gehakte peterselie
-
½ l melk
-
200 gr ham in blokjes
-
1 rode paprika
-
1 teentje look versnipperd
-
geraspte kaas
-
snuifje zout
-
4 eieren
-
200 gr bloem
Bereiding
Doe de bloem en de eieren in een kom en meng met een garde. Voeg de melk beetje bij beetje toe, terwijl je goed roert. Voeg het zout, de gesmolten boter en een scheutje arachideolie toe en roer door
Zet een anti-kleefpan met arachideolie op een hoog vuur. Bak de paprika, spekblokjes, ham en look even aan in de pan. Overgiet alles met het deeg.
Strooi de peterselie erover en laat ong. 3 min aan elke kant bakken. Strooi de geraspte kaas erover en nog wat extra peterselie en dien op.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be