Petitbeurretaart

Ingrediënten

  • petitbeurrekoekjes
  • koude koffie
  • 250 gr echte boter
  • hagelslag
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. De boter en de bloemsuiker samen goed mengen met een garde

  2. Start onderaan met een laag droge petit beurrekes voor een goede fundering. Smeer er een laagje suikerboter op. Als je koffiesmaak wil, dan moet je voor de volgende lagen de koekjest kort soppen in koude koffie. Telkens een laagje koekjes en daarboven een laagje suiker-boter.

  3. Werk af met een laagje hagelslag als versiering Laat de taart opstijven in de koelkast.

5
Average: 5 (1 vote)

Petit Beurretaart

1. Werk met echte boter
2. Start met droge koekjes
3. Dip de koekjes in koude koffie

SOS Piet 2

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Verne 
ISBN 
9789020977714