Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Frans
1
Apply Frans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
4
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Kreeft in looksaus
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
30 dec 2013
Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort ...
Ingrediënten: babykreeften, fama,
look
,
peterselie
,
bloem
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Kreeft met schorseneren en kaviaar
Claudia Allemeersch
14 nov 2011
Breng het water aan de kook met het zeezout, suiker en steranijs. Voeg de kreeften toe aan het kokend water, neem ...
Ingrediënten:
kreeften (900gr)
, water, zeezout, suiker,
steranijs
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen