Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Dessert filter
Dessert
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Dessert filter
Dessert
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
3
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48197
48184
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Gare pompoen met bacon
Pascale Naessens
-
Mijn Pure Keuken
27 sep 2011
Snijd de pompoen in kubussen van ongeveer 2 cm. De schil mag eraan blijven ...
Ingrediënten:
pompoen
, bacon, , ,
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen
Dessert met speculaas
Pascale Naessens
-
Mijn Pure Keuken
27 sep 2011
Leg aluminiumfolie in een cakevorm. Zo kun je het dessert er nadien gemakkelijker uithalen. ...
Ingrediënten: speculaas,
boter
, Philadelphia natuur, suiker,
gelatine
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Signature dish FeniX: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse
Mijn Restaurant!
2 nov 2011
Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur ...
Ingrediënten:
pure chocolade
,
room
, Hagelandse koffielikeur,
witte chocolade
,
room
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert
12 personen