Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Indisch filter
Indisch
Belgisch
9
Apply Belgisch filter
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Marokkaans
4
Apply Marokkaans filter
Frans
3
Apply Frans filter
Grieks
2
Apply Grieks filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
49962
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Mijn Pop-uprestaurant!
5 jun 2014
Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist,
bloem
, warm water, yoghurt, suiker
Beginner
Meer dan 90 minuten
Indisch
Hapje
4 personen
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen