Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
9
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
3
Apply Dessert filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Snack
1
Apply Snack filter
Dieet
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
48182
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Tonijn op 3 wijzen
Mijn Restaurant!
31 okt 2011
Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten:
Yellow-fin tonijn
,
rammenas
,
bieslook
, peper, zout
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen
Kalfstartaar met peertje
Mijn Restaurant!
2 dec 2011
Hak het vlees in blokjes en maak het aan met 4 eetlepels olijfolie, sjalot, bieslook, het grof zeezout en de zwarte ...
Ingrediënten: kalfsvlees van de platte bil,
olijfolie
, middelgrote sjalot,
bieslook
, grof zeezout
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen
Witloofsoep met balletjes
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
4 feb 2014
Snijd de groenten in kleine blokjes. Hoe sneller de groenten bakken, hoe meer vitaminen je erin houdt. Vandaar ...
Ingrediënten:
witloof
, ui,
kleine aardappel
,
wit van prei
, groentebouillon
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Soep
4 personen