Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
Keuken
Remove Mediterraans filter
Remove Mediterraans filter
Mediterraans
Remove Zuid-Amerikaans filter
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
Apply Belgisch filter
Belgisch
53
Apply Belgisch filter
Apply Italiaans filter
Italiaans
17
Apply Italiaans filter
Apply Aziatisch filter
Aziatisch
7
Apply Aziatisch filter
Apply Marokkaans filter
Marokkaans
7
Apply Marokkaans filter
Apply Frans filter
Frans
6
Apply Frans filter
Apply Indisch filter
Indisch
3
Apply Indisch filter
Apply Spaans filter
Spaans
3
Apply Spaans filter
Apply Amerikaans filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Apply Grieks filter
Grieks
2
Apply Grieks filter
Apply Mexicaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Apply Scandinavisch filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Apply Voorgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Moeilijkheid
Apply Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Apply Gevorderde filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
49962
60356
Remove Toon enkel recepten filter
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Ovengebakken aubergines met oosterse flatbread
Mijn Keuken Mijn Restaurant
24 mrt 2020
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aubergines in de lengte in plakken van 1 cm. Bestriijk ze met olijfolie ...
Ingrediënten:
aubergines
,
radijzen
,
koriander
,
peterselie
,
knoflook, gepeld
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Marokkaans
4 personen
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Mijn Pop-uprestaurant!
2 jun 2016
Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten:
bleekselder (grove stukken)
, ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Zuid-Amerikaans
4 personen