Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
Keuken
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Brunch filter
Brunch
Remove Soep filter
Soep
Hoofdgerecht
55
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
17
Apply Dessert filter
Voorgerecht
17
Apply Voorgerecht filter
Hapje
12
Apply Hapje filter
Bijgerecht
3
Apply Bijgerecht filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Salades
2
Apply Salades filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
49962
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Duizendgatenpannenkoeken
Fatima Marzouki
6 okt 2012
Mix het griesmeel met de gist, de griessuiker, het zout, het bakpoeder en het water met een staafmixer. (Probeer ...
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Beginner
Meer dan 90 minuten
Marokkaans
4 personen
Mijn Pop-uprestaurant 2016: powersmoothie 'chocoloco' van Caro en Gillian
Mijn Pop-uprestaurant!
3 apr 2016
Geen amandelpasta bij de hand? Doe een handvol amandelen met een snuifje zeezout in een blender of cutter. Mix ...
Ingrediënten:
amandelen
, zeezout, sojamelk (of amandelmelk),
spinazie
,
banaan
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
2 personen
Mosselsoepje met knolselderij en saffraan
Mijn Restaurant!
30 jun 2017
Wit boeket voor de mosselen aanzetten, mosselen toevoegen en afblussen met witte wijn. Deksel erop zetten en laten ...
Ingrediënten:
mosselen
, ui,
wit van prei
, rozemarijn,
tijm
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen