Gebakken onglet met sjalotjes, lichte bearnaise en aardappeljulienne

Snijd de uien en de aardappelen in flinterdunne plakjes. Snijd de aardappelen vervolgens ‘à la julienne’ (fijne ...
Ingrediënten: Meritus onglets van 150gr, olijfolie, middelgrote uien, tijmtakjes, wijnazijn
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Appel-en peren amandeltaart met stevia

De MeesterBakker

KRUIMELDEEGDoe bloem op je aanrecht, snij de boter in kleine stukjes en leg deze op de bloem.  Kneed met je ...
Ingrediënten: bloem, water, zachte boter, zout, zelfrijzende bloem
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Dessert 4 personen

Glutenvrije, lactosevrije en suikervrije peperkoek

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: agave siroop (glutenvrij), glutenvrije bloem, steranijs, speculaaspoeder (glutenvrij), eieren
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Suikervrije bloemkoolwafels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de wafeltjes: Doe de helft van een bloemkool in een cutter. Mix tot de structuur van couscous. ...
Ingrediënten: chocolade (70%), bloemkool, ei, eidooier, xylitol
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen