Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
378
Apply Belgisch filter
Italiaans
110
Apply Italiaans filter
Aziatisch
61
Apply Aziatisch filter
Frans
52
Apply Frans filter
Amerikaans
21
Apply Amerikaans filter
Marokkaans
21
Apply Marokkaans filter
Mexicaans
14
Apply Mexicaans filter
Spaans
14
Apply Spaans filter
Indisch
13
Apply Indisch filter
Brits
12
Apply Brits filter
Mediterraans
12
Apply Mediterraans filter
Thais
11
Apply Thais filter
Japans
9
Apply Japans filter
Grieks
8
Apply Grieks filter
Zuid-Amerikaans
7
Apply Zuid-Amerikaans filter
Midden-Oosters
4
Apply Midden-Oosters filter
Scandinavisch
4
Apply Scandinavisch filter
Afrikaans
3
Apply Afrikaans filter
Russisch
3
Apply Russisch filter
55383
1
Apply 55383 filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
2 dec 2016
...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look,
bieslook
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Aardappel-ui taart met Zwitserse raclette en grisonvlees
9 jan 2018
Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: bloem ,
boter in vlokjes
,
zout
,
eidooier
,
olijfolie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen
Appenzeller Classic-uientaart
9 jan 2018
Verwarm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
bladerdeeg
,
boter
,
olijfolie
, uien in partjes , geraspte Gruyère AOP
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen