Gratin dauphinois met courgette

Warm de Alpro Drink Nature en de Alpro Cuisine op in een steelpannetje. Voeg hier het laurierblaadje en geperste ...
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, knoflook, laurierblaadje, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de paté: maal het vlees (varkensnek en - buik, fazantenvlees en lever) fijn met een vleesmolen of in een ...
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Messchedes in de oven

Pascale Naessens

Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten: messchedes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hapje 4 personen

Sojaslagroom opkloppen

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Week de gelatine in koud water. ...
Ingrediënten: sojaroom, bloemsuiker naar smaak, gelatineblaadjes, eiwitten,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen