Chocolade en quinoapudding met verse kokos en amandelen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Zet de quinoa op met melk. Schraap het merg uit de vanillestok en voeg toe aan de melk. Voeg ook de vanillestok ...
Ingrediënten: verse kokosnoot, gluenvrije maïzena, kokosbloesemsuiker, zout, kokosmelk
Gevorderde Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Chocoladetaartjes en een Grog

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de taartjes: Meng de zachte boter onder de rietsuiker. Was de sinaasappels. Rasp de zeste bij de boter ...
Ingrediënten: boter (op kamertemperatuur), rietsuiker, eieren, polenta, amandelpoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber

Meng het fruit met de esdoornsiroop en het sap.  ...
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen

Gluten- en lactosevrije muffins voor Sinterklaas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: sojaboter, suiker, eieren, amandelpoeder, rijstbloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng de amandelbloem samen met het zout, het natriumbicarbonaat en de schilfers van pure chocolade. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Pannenkoekjes van pompoen met gebakken banaan en granaatappel

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de pannenkoekjes: Doe alle ingrediënten in een blender. Mix fijn tot een gladde massa. ...
Ingrediënten: rijstmeel, kastanjebloem, kokosbloesemsuiker, kaneelpoeder, speculaaskruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Glutenvrije chocoladetaart met steranijs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Taartbodem: ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rijstmeel, guargom, soya boter, xanthaangom
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Sandra's Slimme Start: Brownies

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: rode bonen, afgespoeld en uitgelekt, eieren, kokosolie (gesmolten), cacaopoeder, vanille-extract
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Dessert 6 personen

Glutenvrije chocoladecake

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Klop de eieren samen met de suiker tot een wit schuim. Voeg de gesmolten boter eraan toe. ...
Ingrediënten: rijstbloem, maïszetmeel, boter, eieren, suiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen