Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Voor studenten filter
Voor studenten
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Brunch filter
Brunch
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
Keuken
Remove Russisch filter
Russisch
Belgisch
414
Apply Belgisch filter
Italiaans
168
Apply Italiaans filter
Aziatisch
79
Apply Aziatisch filter
Frans
77
Apply Frans filter
Amerikaans
45
Apply Amerikaans filter
Brits
24
Apply Brits filter
Marokkaans
24
Apply Marokkaans filter
Mexicaans
23
Apply Mexicaans filter
Spaans
15
Apply Spaans filter
Grieks
11
Apply Grieks filter
Japans
11
Apply Japans filter
Indisch
10
Apply Indisch filter
Mediterraans
10
Apply Mediterraans filter
Thais
10
Apply Thais filter
Midden-Oosters
9
Apply Midden-Oosters filter
Scandinavisch
9
Apply Scandinavisch filter
Zuid-Amerikaans
7
Apply Zuid-Amerikaans filter
Zwitsers
4
Apply Zwitsers filter
Afrikaans
3
Apply Afrikaans filter
55383
2
Apply 55383 filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dessert
1
Apply Dessert filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
3
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Boekweit blini’s met haring, komkommer en aardappelsalade
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
10 nov 2015
Begin met het blinibeslag. Weeg alle ingrediënten af. Meng de twee soorten bloem, het bakpoeder en het zout onder ...
Ingrediënten: (volkoren) boekweitbloem,
bloem
,
bakpoeder
,
zout
,
melk
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Russisch
Hoofdgerecht
4 personen
Vareniki: Russische ravioli gevuld met aardappel en ajuin
9 dec 2014
...
Ingrediënten:
bloem
, water,
ei
,
zout
,
aardappelen
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Russisch
Hoofdgerecht
4 personen