Ossenstaartvelouté met knolselder, sint-jacobsvruchten en witloof

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de velouté: smelt een klont boter met twee eetlepels arachideolie in een grote pot. Kruid het vlees goed ...
Ingrediënten: ossenstaart, wortelen, selder, tijm, laurier
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Knishes

Voor de aardappelvulling: Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Plaats in een kookpot met koud water ...
Ingrediënten: ruime kg bakaardappelen, zout, een snuifje zwarte gemalen peper, plantaardige olie of kippenvet, ui
Gevorderde Meer dan 90 minuten Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen

Babelutten

Piet Huysentruyt

...
Ingrediënten: honing, vanillestokje, boter, room, suiker
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen