Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Lunch
2
Apply Lunch filter
Soep
2
Apply Soep filter
Voorgerecht
2
Apply Voorgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Salades
1
Apply Salades filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Remove Caloriearm filter
Caloriearm
Vegetarisch
9
Apply Vegetarisch filter
Cholesterolarm
2
Apply Cholesterolarm filter
Glutenvrij
1
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
4
Apply Beginner filter
Voor kinderen
1
Apply Voor kinderen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
5
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48173
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Parelhoen met kleine groenten
20 okt 2011
Verwarm de oven voor op 210 °C. ...
Ingrediënten:
sperzieboontjes
, sjalotjes,
appel
,
wortelen
, parelhoenboutjes (150gr/stuk)
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Salade met witloof, geitenkaas en spek
Jeroen Meus
-
Met Meus en Vork
8 jul 2014
Halveer de gespoelde witloofstronken en snij het harde deel eruit. Snij de witloofhelften in de lengterichting ...
Ingrediënten:
witloof
,
waterkers
,
geitenkaas
,
breydelspek
, honing
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht
4 personen