Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
Belgisch
427
Apply Belgisch filter
Italiaans
115
Apply Italiaans filter
Aziatisch
78
Apply Aziatisch filter
Frans
56
Apply Frans filter
Marokkaans
26
Apply Marokkaans filter
Amerikaans
25
Apply Amerikaans filter
Spaans
17
Apply Spaans filter
Mediterraans
16
Apply Mediterraans filter
Mexicaans
16
Apply Mexicaans filter
Indisch
15
Apply Indisch filter
Japans
11
Apply Japans filter
Midden-Oosters
11
Apply Midden-Oosters filter
Brits
10
Apply Brits filter
Grieks
9
Apply Grieks filter
Thais
9
Apply Thais filter
Zuid-Amerikaans
9
Apply Zuid-Amerikaans filter
Scandinavisch
5
Apply Scandinavisch filter
Russisch
4
Apply Russisch filter
Afrikaans
3
Apply Afrikaans filter
55383
2
Apply 55383 filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
2 dec 2016
...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look,
bieslook
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen
Aardappel-ui taart met Zwitserse raclette en grisonvlees
9 jan 2018
Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: bloem ,
boter in vlokjes
,
zout
,
eidooier
,
olijfolie
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen
Appenzeller Classic-uientaart
9 jan 2018
Verwarm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
bladerdeeg
,
boter
,
olijfolie
, uien in partjes , geraspte Gruyère AOP
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Zwitsers
Hoofdgerecht
4 personen