Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de alcoholvrije sangria: Giet de sangria in een kan. Voeg ijsblokjes toe.  ...
Ingrediënten: druivensap (rood, bio), komkommer, munt, limoen, kaneelstokjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Tomatenchutney

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Vooraf de bokalen steriliseren in de stoomovenpan. Plaats de bokalen in een schaal en laat deze steriliseren : ...
Ingrediënten: zout, kristalsuiker, gele rozijnen, verse gember, verse look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Saus 4 personen

Aardappel-uienbloemen

Bekleed 4 éénpersoons vlaaivormpjes met losse bodem van circa 5 cm doorsnee of 1 grote ondiepe ovenschaal met ...
Ingrediënten: boter, warm, uien, in plakken, zout en zwarte peper, rozemarijn, plus extra om te garneren, aardappelen (desiré)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Hapje 4 personen

Gegrilde lente-ui met romescosaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voor de lente-ui: Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie ...
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden), tomaten, look, olijfolie, wit brood
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Spaans Voorgerecht 4 personen