St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het schillen van de pastinaak en snij deze in stukken. Snipper nu een sjalotje fijn en stoof aan in een ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Grijze garnalen met tartaar van tomaten, ijs van olijfolie en schuimpje van tomaat

Meng alle ingrediënten voor het olijfolie-ijs door elkaar. Doe het mengsel in de ijsmachine en zet het ijs vervolgens ...
Ingrediënten: melk, room, glucose, dextrose, zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Koude bloemkoolsoep met kokkeltjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij eerst de 3 garnituren uit de bloemkool ; Cutter voor de couscous enkele roosjes fijn. Voeg een scheutje olijfolie ...
Ingrediënten: bloemkool, wit van prei, ui, sjalot, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen