Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Belgisch filter
Belgisch
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
70
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
38
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
8
Apply Glutenvrij filter
Lactosevrij
8
Apply Lactosevrij filter
Diabetici
6
Apply Diabetici filter
Veganistisch
6
Apply Veganistisch filter
Cholesterolarm
4
Apply Cholesterolarm filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
48182
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kalfsblanket voor hartpatiënt
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Snij het kalfsvlees in blokjes van 2x3 cm. Leg de blokjes vlees in een kookpot en zet ze onder water, laat dit ...
Ingrediënten:
aardappel
,
courgette
, rundsbouillon,
ui
,
prei (wit)
Dit kan iedereen
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen