Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Russisch filter
Russisch
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Remove Russisch filter
Russisch
Belgisch
438
Apply Belgisch filter
Italiaans
178
Apply Italiaans filter
Aziatisch
96
Apply Aziatisch filter
Frans
84
Apply Frans filter
Amerikaans
43
Apply Amerikaans filter
Marokkaans
27
Apply Marokkaans filter
Mexicaans
27
Apply Mexicaans filter
Spaans
21
Apply Spaans filter
Brits
16
Apply Brits filter
Indisch
15
Apply Indisch filter
Japans
14
Apply Japans filter
Scandinavisch
12
Apply Scandinavisch filter
Mediterraans
11
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
11
Apply Midden-Oosters filter
Grieks
10
Apply Grieks filter
Thais
10
Apply Thais filter
Zuid-Amerikaans
8
Apply Zuid-Amerikaans filter
Afrikaans
3
Apply Afrikaans filter
Zwitsers
3
Apply Zwitsers filter
55383
2
Apply 55383 filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dessert
1
Apply Dessert filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Boekweit blini’s met haring, komkommer en aardappelsalade
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
10 nov 2015
Begin met het blinibeslag. Weeg alle ingrediënten af. Meng de twee soorten bloem, het bakpoeder en het zout onder ...
Ingrediënten: (volkoren) boekweitbloem,
bloem
,
bakpoeder
,
zout
,
melk
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Russisch
Hoofdgerecht
4 personen
Vareniki: Russische ravioli gevuld met aardappel en ajuin
9 dec 2014
...
Ingrediënten:
bloem
, water,
ei
,
zout
,
aardappelen
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Russisch
Hoofdgerecht
4 personen