Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove 55383 filter
55383
(-)
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
(-)
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Keuken
Remove Zuid-Amerikaans filter
Zuid-Amerikaans
Remove Marokkaans filter
Marokkaans
Belgisch
189
Apply Belgisch filter
Frans
49
Apply Frans filter
Italiaans
48
Apply Italiaans filter
Aziatisch
38
Apply Aziatisch filter
Spaans
12
Apply Spaans filter
Thais
8
Apply Thais filter
Japans
7
Apply Japans filter
Scandinavisch
5
Apply Scandinavisch filter
Amerikaans
3
Apply Amerikaans filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
58
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
16
Apply Hapje filter
Dranken
12
Apply Dranken filter
Dessert
6
Apply Dessert filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Salades
3
Apply Salades filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Snack
2
Apply Snack filter
Soep
2
Apply Soep filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dieet
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
49962
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Mijn Pop-uprestaurant!
2 jun 2016
Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten:
bleekselder (grove stukken)
, ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Zuid-Amerikaans
4 personen
Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
30 apr 2017
...
Ingrediënten:
mosterd
,
citroen
, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Zuid-Amerikaans
Voorgerecht
4 personen
Tajine met gamba's en chermoula
11 jun 2012
Maak eerst de chermoula: wrijf de knoflook met het zout in een vijzel met een stamper fijn. Snijd de peterselie ...
Ingrediënten: gamba's,
knoflook
,
bosje bladpeterselie
,
koriander
, mild paprikapoeder
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Marokkaans
Hoofdgerecht
4 personen