Sexy Zweedse bolletjes

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Roer de gist onder de warme melk in een kom en zet die aan de kant. Als je kardemomzaaddozen gebruikt, kneus die ...
Ingrediënten: bruine rietsuiker, ongezouten boter, bloem, gesmolten boter, poedersuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Dessert 4 personen

Feestelijke toast champignon

De keuken van de Meester

Hak peterselie en kervel fijn. Pers een halve citroen. Snij de sjalotten in brunoise. Reinig de paddenstoelen en ...
Ingrediënten: kippenbouillon, brood, parijse champignons, enokitake, pied bleu
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Broodjes 4 personen

Restverwerking: Quiche Lorraine

Albert Verdeyen - Start to Cook

Zet de oven aan. Snijd de prei in kleine blokjes en spoel ze af met water. Smelt een beetje boter in de pan, voeg ...
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Hartige flensjes

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem en de eieren in een kom en meng met een garde. Voeg de melk beetje bij beetje toe, terwijl je goed ...
Ingrediënten: spekblokjes, gesmolten boter, arachide-olie, gehakte peterselie, melk
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans 2 personen

Taartje met tomaat

Verwarm de oven voor op 210 °C (thermostaatstand 7). Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in dunne plakjes. ...
Ingrediënten: tomaten, kant-en-klaar bladerdeeg of kruimeldeeg, tapenade, emmentaler of comtékaas, maanzaadjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen