Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de granola: Neem een bakplaat en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel alle ...
Ingrediënten: sesamzaad, gebroken lijnzaad, boekweitgranen, gepelde amandelen, pistachenoten
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Rozijnenbroodjes met kruidige roomkaas en beleg

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de broodjes: meng eerst alle droge ingrediënten (bloem, rietsuiker, zout, melkpoeder). ...
Ingrediënten: bloem, rietsuiker, zout, melkpoeder, ei
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Havermout met blauwe bessen en dadels van Sofie Dumont

Sofie Dumont

Laat de havermout weken in de melk de avond voordien. ...
Ingrediënten: havermout (bv. Quaker), amandel- of koemelk, Griekse yoghurt, geroosterde cashewnoten, dadels
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Speculaasbrood

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak de melk lauw en los de gist erin op. Meng de bloem in een kom met de suiker en het zout en maak een kuiltje. ...
Ingrediënten: arachideolie, ei, donkerbruine suiker, echte boter, parelsuiker
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Broodjes 4 personen