Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Voor kinderen filter
Voor kinderen
(-)
Remove Expert filter
Expert
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Zwitsers filter
Zwitsers
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Vegetarisch
77
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
25
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
14
Apply Glutenvrij filter
Veganistisch
7
Apply Veganistisch filter
Diabetici
6
Apply Diabetici filter
Lactosevrij
5
Apply Lactosevrij filter
Vetarm
2
Apply Vetarm filter
Macro-biotisch
1
Apply Macro-biotisch filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Dit kan iedereen
6
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
1
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48173
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Jeroen Meus
-
Met Meus en Vork
15 sep 2011
Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie,
tijm
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Ovengebakken zalm met tapenade van dille
26 sep 2014
Warm de oven voor op 200°C. Smeer de schaal in met olijfolie. ...
Ingrediënten:
dille
,
peterselie
,
bieslook
,
mosterd
, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
2 personen