Gezonde croque van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze croque aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Sandwich met meloen en parmaham

Sonja Kimpen

Pel, ontpit en versnijd de meloen in kleine stukjes. Meng de meloen met de gedroogde veenbessen en de geraspte ...
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de saus: Pel de sjalot. Snij grof. Doe samen met de andere ingrediënten (olie, dooier, mosterd, ansjovis) ...
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Beginner Frans 4 personen

Pompoen-rucola slaatje met mozzarella

Ann Vertriest

Verwarm de oven voor op 190°. Schil en snij de pompoen in plakken. Bekleed een ovenplaat met zilverpapier en leg ...
Ingrediënten: butternutpompoen (muskaatpompoen), mozzarella (gewone of met buffelmelk), rucola, geroosterde pompoenpitten, olijfolie + 2 el om de pompoen te roosteren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Salade 4 personen

Soep van rucola met geitenkaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardappel, de ui en de prei fijn. Stoof aan in wat Alpro soya bakken en braden. Kruid met PH Pepermix ...
Ingrediënten: PH Italian Mix, eigeel, brickdeeg, Chavroux geitenkaas, tomaat
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Soep 4 personen

Een net iets andere croque

Sonja Kimpen

Was de groentjes en versnijd alles in kleine stukjes (hou een tomaat apart voor de garnituur). Meng de gesneden ...
Ingrediënten: courgette, tomaten, rode paprika, gele paprika, gehakte peterselie
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen