Soep van rucola met geitenkaas
Ingrediënten
Bereiding
Snijd de aardappel, de ui en de prei fijn. Stoof aan in wat Alpro soya bakken en braden. Kruid met PH Pepermix en zout.
Bevochtig met 1 ½ l water en laat opkoken tot alles super gaar is. Doe er de PH groentebouillon bij.
Ontvel en ontpit de tomaat en snijd in blokjes.
Pak de geitenkaas in in het brickdeeg en kruid met wat PH Italian mix. Kleef dicht met wat eigeel.
Bak in wat olijfolie en Alpro soya bakken en braden gedurende 2 minuten aan beide zijden.
Voeg de raketsla bij de kokende soep (houd wat over voor de versiering). Voeg er de Alpro soya cuisine bij en mix de soep.
Schik wat raketsla in het bord met daarop de ingepakte geitenkaas. Serveer met de soep. Overstrooi met de blokjes tomaat.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be