Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Grieks filter
Grieks
(-)
Remove Indisch filter
Indisch
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
13
Apply Belgisch filter
Italiaans
5
Apply Italiaans filter
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Brits
1
Apply Brits filter
Japans
1
Apply Japans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Hapje
1
Apply Hapje filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Caloriearm
1
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
6
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
21
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
17
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
48203
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
10 feb 2014
Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn,
granaatappel
, coulis (rode vruchten),
pompelmoes
, parmezaanse kaas
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Aziatisch
Hapje
4 personen
Tarte tatin van witloof
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Neem een braadpan en smelt er een klontje boter in. Als de boter goed warm is, bak je het witloof mooi bruin aan ...
Ingrediënten: kristalsuiker,
boter
,
witloof
,
bladerdeeg
, balsamicoazijn
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen