Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
Keuken
Remove Frans filter
Frans
Belgisch
15
Apply Belgisch filter
Brits
2
Apply Brits filter
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Scandinavisch
1
Apply Scandinavisch filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Remove Tussengerecht filter
Tussengerecht
Hoofdgerecht
64
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
16
Apply Dessert filter
Voorgerecht
10
Apply Voorgerecht filter
Hapje
9
Apply Hapje filter
Bijgerecht
5
Apply Bijgerecht filter
Soep
4
Apply Soep filter
Lunch
3
Apply Lunch filter
Snack
2
Apply Snack filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Gevorderde
9
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Programma
Geen programma
48175
Glamour Puds
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Religieuse
Eric Lanlard
-
Glamour Puds
19 dec 2011
Verwarm de oven voor op 180°C/gasovenstand 7. ...
Ingrediënten: melk,
ongezouten boter, in blokjes
,
gewone bloem
, scharreleieren,
ei
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Dessert
4 personen
Roze koeken van Madame Charlotte
28 feb 2018
Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten:
roomboter
,
3
, witte basterdsuiker , vanillesuiker ,
Turkse of Griekse yoghurt
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Gebak
4 personen
Bouillabaisse
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd ...
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree,
saffraan
, gamba's
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
Hoofdgerecht
4 personen