Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Vetarm filter
Vetarm
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
Remove Italiaans filter
Italiaans
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Thais
1
Apply Thais filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
4
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
2
Apply Dessert filter
Soep
1
Apply Soep filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Remove Vetarm filter
Vetarm
Vegetarisch
28
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
16
Apply Caloriearm filter
Veganistisch
4
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Multigranencrostini met spread van artisjok en rucola
3 sep 2014
Warm de oven voor op 175°C. ...
Ingrediënten:
look
,
olijfolie
, meergranenbrood,
pijnboompitten
, vetstof bv Becel pro.activ Delice
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
2 personen
Tom kha kai
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
8 jan 2012
Breng de kokosmelk, de kippenbouillon, de vissaus en de suiker aan de kook. Als het begint te pruttelen mag je ...
Ingrediënten:
gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga
,
kokosmelk
, kippenbouillon, kipfilet in reepjes,
vissaus
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Voorgerecht
4 personen