Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Brits filter
Brits
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
12
Apply Belgisch filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
Hoofdgerecht
45
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
9
Apply Dessert filter
Lunch
8
Apply Lunch filter
Hapje
7
Apply Hapje filter
Voorgerecht
5
Apply Voorgerecht filter
Snack
2
Apply Snack filter
Soep
2
Apply Soep filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Ontbijt
1
Apply Ontbijt filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Dieet
Vegetarisch
2
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
9
Apply Beginner filter
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
8
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
2
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
2
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Maak een kruidige tomatensaus door de fijngesneden sjalot te fruiten in olijfolie. Blus met een scheutje witte ...
Ingrediënten:
aubergine (plakjes van +/- 2cm dik)
,
Parmezaan
, passata,
fijngesneden sjalot
,
basilicum
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
Voorgerecht
4 personen
Zelfgemaakte tomatenpassata
Sylvie Steelandt
28 jul 2017
Was de tomaten en ontkroon ze. ...
Ingrediënten:
tomaten
,
balsamicoazijn
,
olijfolie
, inmaakpotten 0,5l,
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Italiaans
4 personen