Forelmousse met plattekaas Granny Smith en dille

Ingrediënten

Niets gemakkelijker dan een mousse als hapje tijdens een feestje. Je kan het perfect op voorhand klaarmaken, het is niet zoveel werk en ook niet duur. Bewaar het wel in de frigo. 

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Doe de forel in een cutter. Hou een stukje opzij voor de garnituur. Mix fijn.

  2. Voeg plattekaas toe. Kruid met peper en zout. Cutter of mix tot een gladde massa.

  3. Schil en snij de appel in sneetjes en dan in fijne balkjes (=julienne).

  4. Druppel de notenolie en sap van de halve citroen over de appel. Kruid met peper en zout.

  5. Lepel wat mousse in een shotglaasje. Garneer met appel, een stukje forel, eitjes en een takje dille.

5

Average: 5 (1 stem)