Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Carpaccio van ananas met platte kaassaus en honing
Carpaccio van ananas met kokos
Recept

Carpaccio van ananas met kokos

Carpaccio van ananas met framboos en steranijs
Recept

Carpaccio van ananas met framboos en steranijs

Mousse van platte kaas met gember en ananas
Recept

Mousse van platte kaas met gember en ananas

Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade
Recept

Stapelsandwich met parmaham, raketsla en honing met ananas salade

Carpaccio van ananas met gezouten karamelijs en munt
Recept

Carpaccio van ananas met gezouten karamelijs en munt

Carpaccio van ananas met platte kaassaus en honing

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 8 el platte kaas
  • 2 el honing
  • 1 ananas
  • kaneel
  • 2 el gehakte dragon
  • munt
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Meng de plattekaas met de honing en de dragon.

  2. Snij de ananas in flinterdunne schijfjes en schik op een bord. Overpoeder met het kaneelmolentje.

  3. Schik wat plattekaas in het midden en versier met wat munt.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Pastinaak-chocolademousse
Recept

Pastinaak-chocolademousse

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken: Whoopies met mokka milkshake
Recept

Whoopies met mokka milkshake

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact