Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 250 gr bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem
  • 1½ dl olijfolie
  • 1 dl witte wijn
  • ontpitte olijven
  • Gandaham (in blokjes)
  • geitenkaas (in blokjes)
  • 150 gr gruyère
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg.

  2. Voeg de hartige ingrediënten (de kaas, ham, olijven,..) toe en kruid met peper.

  3. Smeer de ovenschotel in met boter en bebloem de schotel. Doe het hartige mengsel in de ovenschotel en bak in de oven op 180° gedurende 40 minuten.

0
Nog geen stemmen