Kipsaté met mangodip

Ingrediënten

  • 2 kippenborsten
  • 1 rijpe mango
  • 4 brochettestokken
  • 1 potje appelmoes
  • 1 honing
  • 2 sesamzaadjes
  • 1 salsakruiden
  • 2 balsamicoazijn
  • 1 ketchup
  • kervel of koriander
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Meng de Salsa kruiden met de honing, balsamico, sojasaus en ketchup tot een saus.

  2. Snijd de kippenborsten in blokjes en meng ze door de saus (marinade). Prik ze op een brochettestokje. Snijd de mango in blokjes en stoof die aan in bakboter tot ze gaar zijn en voeg er het potje appelmoes aan toe, laat even doorstoven.

  3. Bak de brochettes gedurende 4 minuten langs beide zijden in wat arachideolie. Serveer met het sausje en overstrooi met de sesamzaadjes, kervel of koriander.

0
Nog geen stemmen