Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Macaroni met boter en bruine suiker
Iris Debremaeker
Pap met bruine suiker
Recept

Pap met bruine suiker

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs
Recept

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs

Zo maak je rijstpap met bruine suiker
Recept

Zo maak je rijstpap met bruine suiker

Pap met bruine suiker en Yofusorbert
Recept

Pap met bruine suiker en Yofusorbert

Rijstpap met bruine suiker
Recept

Rijstpap met bruine suiker

Macaroni met boter en bruine suiker

20 sep 2011

Ingrediënten

  • 200 gr macaroni
  • 8 el bruine suiker
  • 2 el bakboter
  • 4 el paneermeel
  • 1 tl kaneel
  • 1 appel
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Kook de macaroni gaar en doe hem in een ovenschaal. Snijd de appel in kleine blokjes. Voeg de bakboter aan de macaroni toe en meng dit met de helft van de suiker en de stukjes appel.

  2. Schik alles in een ovenschotel en overstrooi met de rest van de suiker en het paneermeel. Zet even onder de grill en serveer.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Chocolade babka
Recept

Chocolade babka

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken moelleux met karamel en pompelmoes
Recept

Moelleux met karamel en pompelmoes

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact