Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Pap met bruine suiker en Yofusorbert
Pap met bruine suiker
Recept

Pap met bruine suiker

Zo maak je rijstpap met bruine suiker
Recept

Zo maak je rijstpap met bruine suiker

Macaroni met boter en bruine suiker
Recept

Macaroni met boter en bruine suiker

Appelmoes met munt, bruine suiker en yofusorbet
Recept

Appelmoes met munt, bruine suiker en yofusorbet

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs
Recept

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs

Pap met bruine suiker en Yofusorbert

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 40 gr rijst
  • 6 dl karnemelk
  • bruine suiker
  • 25 gr suiker
  • 4 el yofusorbet
  • verse munt
  • 1 el bloem
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Meng een beetje bloem met een beetje karnemelk. Warm de karnemelk op en voeg de bloemmengeling en rijst eraan toe.

  2. Voeg de suiker eraan toe. Blijf roeren tot de rijst gaar is. Laat het geheel afkoelen.

  3. Serveer samen met de bruine suiker en de yofusorbet. Versier met een beetje munt.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Pastinaak-chocolademousse
Recept

Pastinaak-chocolademousse

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken: Whoopies met mokka milkshake
Recept

Whoopies met mokka milkshake

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact