Pappardelle met eekhoorntjesbrood
Ingrediënten
-
400 gr eekhoorntjesbrood
-
400 gr pappardelle
-
200 gr gerookte eendenborst
-
boter
-
50 gr pijnboompitjes
-
pastabouillon
Bereiding
Maak het eekhoorntjesbrood schoon met een vochtige doek en snijd het in fijne schijven. Fruit de sjalot met olijfolie en voeg het eekhoorntjesbrood eraan toe.
Bak het eekhoorntjesbrood gaar en voeg er een beetje kookvocht van de pasta aan toe, kruid vervolgens met peper en zout en voeg er een koffielepel pastabouillon aan toe.
Werk af met boter tot je een smeuïge saus krijgt, voeg de fijngesneden bladpeterselie, de pijnboompitjes en de gerookte eendenborstsliertjes eraan toe. Kook de pappardelle al dente en meng ze onder het eekhoorntjesbrood.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be