Rundscarpaccio met basilicumolie, parmezaanse kaas, paddenstoelen op olie en notensla

Ingrediënten

  • 50 gr Parmezaanse kaasschilfers
  • 20 gr notensla
  • peper
  • 4 paddestoelen op olie
  • 1 bot basilicumblaadjes
  • 200 ml olijfolie
  • 12 lapjes rundcarpaccio
  • th lepel grof zeezout

Carpaccio is een typisch voorgerecht. Feestelijk en lekker!

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Maak de basilicumolie: mix de basilicumblaadjes, de olijfolie en het snuifje zout in de blender. Verdeel de flinterdun gesneden plakjes rundvlees over vier borden. Kruid met versgemalen peper.

  2. Lepel er wat basilicumolie over. Garneer alles met de parmezaankrullen, paddenstoelen en blaadjes notensla.

0
Nog geen stemmen